DUAYEN SİYASETÇİ KÖSE'DEN GENÇ SİYASETÇİLERE TAM DESTEK

Belçika'da 14 Ekim 2018 günü yapılacak olan yerel yönetimler için Belçika genelinde 400'ü aşkın Türk kökenli genç gerek partiler, gerekse Liste Bourgemestre listelerinde yer aldı. Scaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı ve bu dönem aday olmayan duayen siyasetçi Sait Köse'den genç siyasetçilere tam destek geldi.

Belçika’da 14 Ekim 2018 günü yapılacak olan yerel yönetimler için Belçika genelinde 400'ü aşkın Türk kökenli genç gerek partiler, gerekse Liste Bourgemestre listelerinde yer aldı.
Scaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı ve bu dönem aday olmayan duayen siyasetçi Sait Köse’den genç siyasetçilere tam destek geldi.

Köse, Schaerbeek’te Başkan Bernard Clerfayt’ın oluşturduğu ‘Başkan Listesi’nde seçime girecek olan Emel Doğancan Kotaoğlu, Emel Köse ve Yusuf Yıldız ile birlikte basın toplantısı düzenledi.
Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, «Bu dönem ben her ne kadar belediye seçimine girmesemde, Schaerbeek’e sahip çıkmak gibi bir görevimiz var. Bu arkadaşlarımı listeye ben önerdim. Kendilerine güveniyorum» dedi..
Köse, «Hakkımda bazı olumsuz iddiaların gündeme getiriliş ve zamanlaması kesinlikle, siyasidir. Hemen belirteyim ki, benim açımdan durum pozitiftir. Dosyada beni küçük düşürecek bir durum yok. Adalet yerini bulacaktır. Bugün buraya benim durumumu konuşmak için gelmedik.
Ben, sizlere gelecek vaat eden genç adaylarımızı tanıtmak ve onlarla birlikte olduğumu vurgulamak için geldim. Genç arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum ve kazanacaklarını umut ediyorum» diyerek, genç siyasetçiler Emel Doğancan Kotaoğlu, Emel Köse ve Yusuf Yıldız’ı tanıttı.
Köse, sözlerini şu şekilde tamamladı, «Bugün burada olmayan arkadaşlarımız da var. Listede Sadık Köksal, Müge Çalışkan, Mehmet Bilge, Mergyul Nazim Nezir. Elbette hepsi için vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz’ demeyi ihmal etmedi..

Genç adaylar «kendilerine olan güvene layık olacak çalışmalarda bulunacaklarını» belirterek, «halkımız bizleri takdir ederek bizlere görev verirlerse onların güvenlerini boşa çıkarmayarak tüm Schaerbeeklilere hizmet edeceğiz» diyerek, başkan yardımcısı Sait Köse’ye desteklerinden dolayı ‹teşekkür› ettiler.

www.belcikaaydinhaber.com