"˜ŞİİR DİNLETİSİ'NE ŞAİRLER ŞİİRLERİ, OZANLAR DEYİŞLERİYLE, KADINLAR DEFİLELERİYLE RENK KATTILAR

CHP Belçika Birliği tarafından kendi lokallerinde düzenlenen "˜Şiir Dinletisi' programında katılımcılar Şairlerin şiirleri, Ozanların saz ve deyişleri, Kadınların ise Defile gösterileriyle muhteşem bir gece geçirdiler.

CHP Belçika Birliği tarafından kendi lokallerinde düzenlenen ‘Şiir Dinletisi’ programında katılımcılar Şairlerin şiirleri, Ozanların saz ve deyişleri, Kadınların ise Defile gösterileriyle muhteşem bir gece geçirdiler.

Sunumu Nazlı Pekmezci’nin, Moderatörlüğü Murat Saydam’ın yaptığı programda sahne alan Şairler, Birgül Kapaklıkaya, Hüseyin Eryılmaz, Sanatçılar Fakı Edeer ve Kamil Sayın sırasıyla okudukları şiirler ve söyledikleri deyiş ve türkülerle davetlilere hoş saatler yaşattılar.

Vokal’de Azime Aksoy’un eşlik ettiği programda duygulu, coşkulu ve hicivli şiirlerle davetliler hem duygulandı hem de tebessüm ettiler.

Belçika Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ender Ezel’in öncülüğünde ‘Örgü’ kursiyerlerinin ‘el emeği göz nuru’ dokudukları giyecekleri giyerek, düzenledikleri defile büyük alkış aldı. Orta yaş, genç ve çocukların giysileriyle gerçekleştirdikleri defile, büyük takdir aldı.

Programa CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk, sanatçılar, sanatseverler katıldı.