SKY LIVE "¹8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ"ºNÜ SANATSAL ETKİNLİKLERLE KUTLADI

Brüksel'de İnternet ve IP üzerinden yayınlar yapan "˜SKY Live Media Culture, "˜8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlamalar çerçevesinde Schaerbeek'de bulunan Medya salonunda "˜Karma bir sergi' ile gerçekleştirdi.

Brüksel’de İnternet ve IP üzerinden yayınlar yapan ‘SKY Live Media Culture, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlamalar çerçevesinde  Schaerbeek’de bulunan Medya salonunda ‘Karma bir sergi’ ile gerçekleştirdi.

Skylive, yayınların İnternet, IP ve Facebook, YouTube Tv, İnstagram , Twitter, linkedin gibi sosyal medya üzerinden ve çok yakında dab+ radyo olarak yayın hizmetine devam ediyor.

Skylive kurucusu Saffet Han’ın yurtdışında oluşu nedeniyle, Skylive Media ve Cultures Asbl yönetim kurulu başkanı Uğur Çalışkan, Skylive Genel Müdürü Ertan Öz ve Program Yapımcısı Gürsel Kum’un davetlilerini karşıladığı ‘Karma Sergi’ye  T. C. Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Koekelberg Belediye Başkanı ve PS Brüksel Federasyon Başkanı Ahmed Laaouej, Brüksel Parlementosu Milletvekili ve Evere Belediye Başkanı  Ridouane Chaid, MR Brüksel Federasyon Başkanı ve Brüksel Bölge Milletvekili David Leisterh, Brüksel Bölge Milletvekili Sadık Köksal , Schaerbeek belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilge, Schaerbeek belediye meclis üyeleri, Döne Sönmez, Eva Dolinska, George Verzin, STK Temsilcileri Televizyon program yapımcıları, Sanatçılar, sanatseverler ve  davetliler katıldı.

Programda Sevim Ünal, İlknur Dedeoğlu, Aylin Örek, Gülengül Özdemir, Reyhan Abacıoğlu, H. Müjde Ayan, Nazife Can ve Hale Tenger’in birbirinden güzel tabloları ‘Karma sergi’ olarak davetlilere sunuldu.

Program öncesi yapılan protokol konuşmalarında ‘8 Mart Dünya kadınlar Günü’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen  bu anlamlı etkinliği düzenlediklerinden dolayı “Skylive’ yetkililerine teşekkür” ettiler.

Başkonsolsos Karaoğlu ve diğer Siyasiler, Medyanın önemine vurgu yaparak, “Skylive’nin alanında yaptığı çalışmaların önemli olduğu medya hizmeti yanında sosyal ve kültürel duyarlılığına, teşekkür” ederek, Skylive’ye yayınlarında “başarı” dileklerinde bulundular.

Sanatçılar Ebru Heyder, Adnan Kotaoğlu, Celal Sarı ‘nın da yer aldığı sergide davetliler, bir taraftan Ömer Önder’in çaldığı Kemanı ile güzel bir müzik dinleyerek, diğer taraftan da sergilenen tabloları incelediler.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ‘Karma sergide davetlilere ikram ile program son buldu. www.belcikaaydinhaber.com